torsdag 2 februari 2012

Style Advice: Ellens´ Promdress

Ellens´ Promdress

Ellens´ Promdress by zhine featuring purple hair accessories

* Stiltips *

När jag såg Ellens blogginlägg att hon har valt klänning till studenten och söker sandaler och kofta blev jag inspirerad att hjälpa henne. Den klarblå klänningen kommer från Yours Clothing och är utgångspunkten för hela outfiten. Min första tanke var vitt men ändrade mig när jag hittade de festfina sandalerna i matchande blått och lila från Poetic Licence som designar annorlunda och lekfulla skor med en nostalgisk känsla. Jag valde en skir sjal hos Gina Tricot som ett alternativ till boleron från Ellos. Givetvis så tipsar jag om matchande nagellack, båda från Gina Tricot och valde ett par glittrande långa örhängen från danska Pilgrim hos Smartgirl. Det är fint med en blomma i håret. Och jag kunde inte låta bli att ta med den snygga clutchen från Givenchy bara som inspiration. Vet att den är snordyr och inget för en student, ja, inte ens för mig. 

Jag hoppas att du tycker om outfiten och krya på dig!


Vill Du också ha stiltips och förslag?

Kommentera och länka gärna till plagget, skorna och/eller accessoarerna du vill ha hjälp med och skriv vad du gillar och till vilket tillfälle.Cardigan
ellos.se

Scarve
media.ginatricot.com

4 kommentarer:

 1. Åhhh, vad gulligt av dig! Hade aldrig tänkt tanken att matcha med lila själv, men blir ju hur fint som helst! Synd att jag inte kan ha blomma i håret bara, mössan är lite i vägen :) Får se till att spara ut naglarna så jag kan måla dem fint också (har ovanan att bita på dem när jag är stressad eller ängslig).. Clutchen var ursnygg, ska nog försöka leta efter ett liknande, billigare alternativ. :)

  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Tänkte inte alls på studentmössan det var ju en hel evighet sen för min del. Naglarna "måste" inte vara långa för att måla dem, det räcker att man vill! Vore kul om du vill synas med bilder på bloggen sen. Kram!

   Radera
  2. Fast det är ju fint om naglarna inte ser alltför ovårdade ut iallafall, haha. Bilder kan absolut ordnas sen. :) Kram!

   Radera
  3. Kul! Jag ser framemot bilder!

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...