söndag 12 februari 2012

My Birthday Gifts* Ny Zizzi-blus *

Vi besökte Kupolen i Borlänge i går för min årliga födelsedagspresent vilket är en shopping-spree i en Zizzi-butik inom rimligt avstånd (har ingen i närheten) och maken betalar. Det är underbart! No limits! Han väntar snällt medan jag provar allt som jag tycker är intressant, ena plagget efter det andra oavsett om jag behöver det eller inte! Sen när jag har provat klart, provar jag plaggen som jag gillar en gång till. Först då får förnuftet råda innan jag fattar beslut. Jag har blivit duktigare att se om ett plagg kommer att funka eller inte men är alltid öppen för att prova. You never know...


Frågor jag ställer mig: 

Behöver jag plagget? Har jag nåt i garderoben som matchar eller måste jag bygga en ny modul? När ska jag använda den? Är det min stil? Vad är det för material och tvättråd? Motsvarar priset kvalitén? Hur känns den på? Och viktigast av allt hur känner jag mig? 


Blusen var det första plagget jag provade och är ett ovanligt inköp för att vara mig. Det är en svart överdel, aningen kort, i polyester och har resår nedtill vilket bara brukar framhäva min stora mage ännu mer. Jag tyckte den var fin så jag provade i alla fall för att veta på "riktigt" istället för att bara tro. Jodå, magen syns lite mer än med en utställd topp. Jag tyckte den har lite steampunk-känsla över sig, en stil jag vill utveckla mer så beslutet var ganska enkelt, dessutom fick den tummen upp av både dottern och maken. Jag köpte även ett par typiska Zizzi-byxor i haremsmodell i bomullstrikå och ett läderarmband med nitar som säkert blir en min-din grej att dela med maken.


Zizzi-blus med små hjärtan

Närbild på blusen.
.

Fler presenter!


Ett nytt mobilsmycke med dalahäst från Anna Viktoria, den passar ju bra eftersom vi besökte Dalarna. I samma butik köpte maken den roliga magnetskylten som fick mig att skratta gott, för så känns det ju ibland. En ny ring och hårklämma med trollslända från Glitter.  


Tusen tack för allt min älskade! Du är bäst!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...