lördag 18 februari 2012

L´amour à la Nuit

L´amour à la Nuit

L´amour à la Nuit by zhine featuring mood jewelry

* Svarta outfits *

Det blev inget inlägg eller outfit i går så jag bjuder på två idag istället. Jag har ju upptäckt svart som färg igen trots att jag under mitt party-pingla-liv hade Den Lilla Svarta i alla möjliga varianter som typ enda basplagg i garderoben tillsammans med högklackat under flera år och när jag var sjukskriven var alla kläder svarta men av en helt annan anledning. Nu lockas jag av färgen och det återspeglas givetvis i outfitsen men jag lovar att det blir mera färg också!

Här är en fin Zizzi-blus tillsammans med ett par svarta leggings från Lindex och ett par snygga lila pumps från Irregular Choice. Handväskan "Lily" och svart armband kommer från Mulberry. Lila armring från Kate Spade och halsband från Betsey Johnson, (vi i Sverige kan inte beställa därifrån). Blomman kommer från Debenhams.     


Obs! Vi i Sverige kan inte beställa från Solo.dk.

Legging
179 SEK - lindex.com

Zay blus
solo.dkWith a Vintage Vibe 


With a Vintage Vibe

With a Vintage Vibe by zhine featuring clutch handbags

* Modern viktoriansk stil *

Outfiten är min tolkning av viktoriansk stil med steampunk känsla. Jag strävade efter att det skulle kännas modernt och något som man skulle bära till vardags. Klänningen som jag har beställt hem finns även i dimrosa och grått hos Ellos. Jag valde en sammetsväska med pärlor i antik stil, ett par supercoola stövletter från amerikanska Cydvoq, ett par runda solglasögon och örhängen i äldre stil från Friis & Company. Det blev även en sjal och en modern ring med texten "älskad" från C Stockholm.

 
Scarve
€16 - yoursclothing.co.uk

H&M round sunglasses
£5.99 - hm.com

Klänning
ellos.se
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...