torsdag 5 april 2012

Uplifting Underwear

Uplifting Underwear

Uplifting Underwear by zhine featuring t-shirts

* Upplyftande underkläder *

Min väninna  kommenterade min byst sist vi var och handlade kläder och jag blev pinsamt medveten om att det var hög tid att byta bh till en som gav bysten ett bättre lyft. Det är ju helt nyligen som jag själv har upptäckt att jag faktiskt har blivit mindre och att vissa kläder har blivit för stora eftersom viktminskningen har gått så långsamt. En bra bh under kläderna är den bästa förutsättningen för en bra passform så i går tillbringade jag hela dagen sökandes efter detta stöttande plagg med ett vidöppet sinne.


Bh-butiker

Jag besökte CHANGE, en ny butik för mig där mina nya mått är 85 G/H beroende på modell men de hade tyvärr ingen i min storlek inne som jag trivdes med så jag ska tillbaka efter påsk när de har fyllt på. Mitt andra stopp blev TWILFIT där min nya storlek är 95 E och en bygel-bh från Chantelle var ganska så intressant. Tyvärr skavde byglarna på insidan av armarna vilket är vanligt på mig trots att jag inte har särskilt stora överarmar i förhållande till min storlek så jag lät den vara så länge. Mitt tredje stopp blev en "vanlig" underklädesbutik där mitt nya mått var detsamma som hos Twilfit och där jag faktiskt hittade en bh från Felina, ett tidigare okänt bh-märke för mig. Mitt fjärde och sista besök för dagen var hos TRIUMPH där mina nya mått är 90 F men det blev inget köp.


Råd & Mått

Samtliga försäljare var väldigt trevliga och hjälpsamma med att hitta rätt storlek och bh åt mig. De visade stor hänsyn när de ville se hur de satt och jag provade säkert ett trettiotal totalt och hittade till sist en! Mitt råd är att våga fråga, ta emot hjälp och ta god tid på dig. Med professionell expertis blir det lättare att hitta en bh som känns rätt för dig och som du kommer att bli helnöjd med. Som du märker så varierar bh-storlekarna beroende på märke, modell och butik så vi är mer än en storlek. Om måttet på bandet är mindre så blir kup-storleken större eftersom bh-storleken bestäms av relationen mellan bandet i förhållande till kupan. Mina nya mått är alltså 85 G = 90 F = 95 E och jag mäter ca. 101 cm under bysten och 124 cm över bysten för tillfället.


Bh i större storlekar online

  • Hos Peter Hahn hittar du Felina, Chantelle, Anita, Susa, Rosa Faia och Miss Mary.
  • Miss Mary of Sweden - har ett varierat utbud av bh:ar, både med eller utan bygel, spets mm.
  • Cellbes har ett par modeller i större storlekar billigt. 
  • Lindex´ online-utbud är inte så stort men du hittar säkert fler prisvärda modeller i deras markbutiker.
  • Bonprix har ett brett bh-sortiment till bra priser. 
  • Ellos har ett flertal märken och ett brett utbud i flera prisklasser.
  • Hos Klingel finns ett brett bh-utbud i flera prisklasser. Sök på ordet bh.
  • Hos Shagri La´s webbutik hos Meinto hittar du lyx-bh:ar från Prima Donna. 
  • Brittiska Bravissimo - har bh:ar i stora kupstorlekar men endast upp till stl. 38 i bandet vilket är 96.5 cm. Se deras guide för en perfekt fit.


Lycka till med Ditt bh-köp!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...