tisdag 17 april 2012

Crispy White with Pretty Prints

Crispy White with Pretty Prints

Crispy White with Pretty Prints by zhine featuring a v neck cardigan

* Krispigt vitt med fina mönster *

Här är mitt senaste inköp från Zizzi-butiken i Örebro där jag var i helgen med maken. Egentligen är jag på jakt efter en finklänning som jag kan ha på min kusins bröllop men hittade ingen lämplig. Som vanligt provade jag allt av intresse och fastnade direkt för den krispigt vita klänningen som jag tror kommer bli en vardagsfavorit i sommar. Enda nackdelen är ärmlängden på underklänningen men tror att jag kan hitta något annat att ha under eller vika ärmen så den inte markerar min bredaste linje som är vid bysten.  

Förutom klänningen och leggingsen som kommer från Zizzi valde jag en prisvärd kofta, som finns upp till storlek xl, ett par högklackade sandaletter i rosa metallic, en leopardmönstrad sjal och givetvis en tygblomma, allt från H&M. Pricken över i är den otroligt snygga Jimmy Choo väskan från senaste kollektionen som jag mer än gärna skulle vilja ha i min ägo.


Stilsnack

Enligt "regelboken"ska man inte blanda in mer en ett mönster, som t.ex. leopardmönstrat. Personligen så tycker jag att man kan gott och väl kan blanda två olika mönster i en outfit om de har en gemensam nämnare på något sätt såsom färg eller stil. Ett tredje mönster kan upplevas rörigt men lek och prova dig fram! 


Off Topic

Idag börjar en stor badrumsrenovering så vi har fullt kaos med prylar överallt och kommer ha hantverkare hemma i ca en månad framöver så det kan bli färre inlägg än vanligt.

 
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...