torsdag 26 april 2012

Finally a Pair of Shoes That Fit!


* De passar! *

Om du har följt min blogg så vet du redan att jag gillar annorlunda och udda skor och har haft svårt att hitta några som passar mina fötter. De här godingarna vid namn "Sugar Hiccup" från brittiska Iron Fist har jag suktat efter länge och har tvekat att köpa eftersom de är skyhöga och i syntet. Inte helt enligt mina kriterier med andra ord. Klacken är 14 cm och trots en inbyggd platå på 3 cm så är det de högsta klackarna jag någonsin har ägt. Tror att de är små i storleken eftersom de passar mig och de är aningen trånga vid tårna men de kanske töjer sig. Jag har ingen aning eftersom jag aldrig har ägt syntetskor tidigare. Den här gången tystade jag ner mitt förnuftiga jag och valde attityd före kvalité. Funderar att ha dom på kusinens bröllop i sommar men vet inte om jag klarar av att gå i dom nån längre tid! Vet inte ens vilken klänning jag ska ha...
Tjejer, hjälp! Hur gör man?


Nu håller jag tummarna och hoppas, hoppas att de andra tre paren skor jag har beställt också passar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...