lördag 21 april 2012

Rocker Girl!

Rocker Girl!

Rocker Girl! by zhine featuring croc embossed handbags

* Rockbrud *

Jag fullkomligt älskar smycken från Rock by Sweden! På önskelistan finns både halsbandet och örhängena i outfiten ovan som består av två übersnygga klänningar, upp till stl. xl, som jag har beställt från H&M. Spetsklänningen är figurnära och avslöjar min stora mage men eftersom jag minskar i vikt kommer den nog sitta lika bra som jag föreställer mig om ett par kilo och ännu bättre på någon som är kurvig! Den mönstrade ärmlösa klänningen har inte kommit men jag tror att den kommer sitta likadant. Till de läckra klänningarna beställde jag ett par kaxiga skyhöga pumps från New Rock hos Spartoo. De kostar en slant men jag hade pengar innestående från en tidigare retur så jag bestämde mig för att åtminstone ta hem dom och prova. Armbandet hittar du hos Malababa och den asgrymma väskan är tyvärr slutsåld. 

Kära Skogudar, låt pumpsen passa perfekt och att jag kan gå i dem!
 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...