onsdag 4 april 2012

Shoe Love Sucks!


* Fottok *

Jag fick hem min efterlängtade beställning med två par skor från Nelly som tog drygt 1,5 vecka att komma. Det är ju bara så segt att vänta. Det var nåt problem med fraktsedeln så paketet var öppnat och igentejpat när det kom och följesedeln saknades. Känner mig trots väntan alltid lika hoppfull när jag tar dem ur kartongen och åååh´ar och aaah´ar mig. Jag har för övrigt precis samma känsla som med en oskrapad trisslott. Kanske, kanske... men nej, ingen vinst denna gången heller! För stort, för smått, för trångt, för FEL! Jag har haft det här problemet sen i höstas och håller på att bli tokig på att inga skor passar! Mina fötter har blivit ett halvt skonummer mindre; de är för små för en 41:a som tidigare passade perfekt och för stora för en 40:a som jag säkert inte har haft på tio år. En 40,5 skulle säkert sitta perfekt men det går inte att beställa i de skor jag vill ha och trånar efter. 

Obesvarad skokärlek känns tungt...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...