onsdag 18 april 2012

Get Organized - Necklaces

Get Organized - Necklaces

Get Organized - Necklaces by zhine featuring freshwater pearl jewelry

* Spara & Förvara *

Jag strävar alltid efter att saker och ting ska ha en egen plats samt att de förvaras lättåtkomligt och överskådligt. Mina tidigare mindre lyckade lösningar för halsband har varit krokar där halsbanden hänger ovanpå varandra och även liggande i lådor men det slutar alltid med att de trasslar i hop sig förr eller senare. Inte kul alls! 

Danska Lisbeth Dahl har ett brett utbud av fina inredningsdetaljer och har flera olika förvaringslösningar för smycken och hos Indiska hittar man fina skålar och fat som man kan lägga saker på som inte trasslar till sig. 


 
Jag hittade min smyckeställning hos min lokala Interflora-butik som även säljer inredningsprylar. Den kommer från Miljögården om jag minns rätt och kostade ca. 300 kr. Det positiva är att den är stadig tack vare den breda foten och tippar därmed inte över och att den är mycket högre än andra ställningar jag har sett.


 
 Jag har även en tvålkopp köpt från Indiska för lite smått och gott. 


 Hur ser din lösning ut?


 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...