torsdag 30 augusti 2012

Sparkling News!

Sparkling News!

Sparkling News! by zhine featuring tote handbags

* Glammiga nyheter *

Är du som jag och gillar saker som glittrar?

Har sedan barnsben varit förtjust i allt som glittrar, glimmar och blänker. Jag är som en korp enligt min äldre syster som inte bryr sig alls om varken smycken eller mode. Tröstar mig med att min mamma är likadan och kanske även du?

I dagens outfit hittar du en kvinnlig klänning från Zizzi i en av höstens trendfärger vinrött som finns i flera färger hos Ellos men är tyvärr redan utsåld i svart. De höga stövlarna kommer från New Rock och är en högre variant av mina skoletter som inte har kommit i bruk ännu men snart så. Du hittar stövlarna hos Zalando. Den stilrena skinnväskan med nitar är en höstnyhet från Valentino, skinnarmbandet med gnitrande stenar och de roliga tightsen kommer från H&M. Ett par riktigt glammiga örhängen från Gallinero hittade jag hos Nelly.


Bling it on!  


  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...