onsdag 22 augusti 2012

A Good Girl Gone Wild

 * Me? Good? *

En av sommarens höjdpunkter var Madonna-konserten den 4:e juli i Göteborg som jag så länge hade sett framemot. Göteborg visade sig verkligen från sin bästa sida med solsken, ett lyckat besök hos frissan, shopping och lite vardagsdrama när brandlarmet gick i Nordstan när jag var där. Lika kul som det är med en minisemester och konsert så är det skönt att sminka sig och ta på sig den planerade outfiten och känna sig så läcker som man har tänkt sig.Topp: Gina Tricot | Kort kjol: H&M | Spetsleggings: Fancy Fynd | Halsband med lås: Shock | Halsband med kors: Korset kommer från ett par örhängen från Glitter & pärlorna från Ur & Penn | Armband: Ur & Penn

Det blev lite sista-minuten-shopping också. Jag hade letat överallt i Västerås efter ett par spetshandskar som var typiskt Madonna på 80-talet  men hittade dom till sist i en sexshop i Göteborg samma dag. 


MDNA på Ullevi

I väntan på Divan som var 1,5 timma sen. Personligen tyckte jag att det var för mycket show och för lite Madonna. De nya låtarna har verkligen vuxit på mig och jag har lyssnat på dom så gott som dagligen hela sommaren.  Är överlycklig att vi åkte! Resan i sin helhet var hellyckad och som tur var så hoppade min s.k. väninna av och kunde därmed inte förstöra nåt mera med sitt konstanta gnällande över allt och alla.


Je t´aime - Madonna

 En printscreen från Madonnas konsert från Paris på Youtube.


"Marcia" från New Rock.

En närbild på mina badass-klackar. De är 15 cm. höga och aningen för stora men så grymma!


"I want so badly to be good"

Tusen tack Sandra för din kommentar. Jag känner mig efterlängtad!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...