måndag 20 augusti 2012

Is it Really Over?

* Bröllopsresan *

Oj, vad tiden har gått fort! Vår svenska sommar kom inte riktigt och verkar vara till ända! Maken är tillbaka på jobb och barnen är i skolan. Själv har jag en massa obloggade saker och otagna bilder från sommarens händelser som väntar. Här är ett kollage från min resa till Finland som var helt fantastisk. Jag lyckades tillbringa en hel vecka utan att ta ett enda kort på brudparet, släktingarna eller kläderna. Nästan skamligt för en plussize-modebloggare men jag lovar att jag har njutit desto mer! Och det hoppas jag att även du har gjort!

Temat på bröllopet var helt i min stil i vitt, svart och silver. Så jag fick tillåtelse att bära min svarta klänning som jag hade hoppats. Däremot gick mina härliga pumps knappt på eftersom fötterna var så svullna av allt resande så dom står åter oanvända i skåpet. Bröllopsfesten var ljuvlig med bra mat, trevligt sällskap och en stor dos musik och dans. Önskar brudparet ett långt och lyckligt liv tillsammans! 


Jag och maken firade vår bröllopsdag på varsitt håll för första gången eftersom jag var bortrest. 


För 12 år sen!


Dagen efter...


vårt bröllop.

Våra bröllopskläder och skor
Så vi är fortfarande lyckligt gifta och det är bara sommaren och de roliga festerna som är slut!

Tack tjejer för de sent publicerade kommentarerna... Hoppas vi ses igen!1 kommentar:

  1. Äntligen är du tillbaka! Jag har saknat ditt bloggande!

    http://sandralago.wordpress.com/

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...