måndag 27 augusti 2012

Sporty at H&M

Sporty at H&M

Sporty at H&M by zhine featuring essie nail polish

* Sportigt hos H&M *

Min sommar har till största delen bestått av slipdamm och renovering så jag hade egentligen tänkt visa er hur fint vårt nya badrum och hallen blev men jag var och shoppade i går för första gången på väldigt lääääääänge och besökte givetvis H&M där jag hittade flera godbitar! Är ingen träningsfantast själv och tittar därmed sällan bland träningskläderna. Flera plagg går upp till storlek XL och finns i butik men långt ifrån alla. Och oftast bara en i varje modell och färg. 

Jag hittade ett par sköna svarta byxor som jag har haft tidigare och som är i jättebra kvalité samt en tröja som finns i flera färger, jag köpte en svart och en knallgrön, båda finns upp till storlek XL.  Sportlinnet går endast upp till storlek L men fungerade som ett shapinglinne på mig och gav riktigt fin byst. Finns även i neonrosa. Till outfiten valde jag en keps, skor, sjal och en väska med nitar som kan funka som träningsväska för den som vill ha lite mera attityd. 


Såg också att H&M numera säljer Essie, ett av mina favoritnagellack! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...