torsdag 6 september 2012

Is Mustard a Must-Have this Season?

Is Mustard a Must-Have this Season?

Is Mustard a Must-Have this Season? by zhine featuring hobo handbags

* Trendigt senapsgult? *

Nu börjar det verkligen kännas att hösten är här. Vädret är friskt och solen skiner klart men jag är inte riktigt redo. Jag har ju knappt hunnit ha på mig sommarkläderna eftersom renoveringen här hemma tog så lång tid och vädret var så trist! Höstkatalogerna har kommit för ett tag sen och jag har bara bläddrat förstrött igenom och lockades inte direkt av nåt. För mig känns säsongens mode samt färger som deja vu, alltså något som jag redan har sett och upplevt. Vi ser mycket dämpade och jordnära färger såsom senapsgult, vinrött och grönt i olika varianter, allt från klargrönt till petrol. Färgklickarna är klara färger som kornblått, ceriserosa samt mättad mörklila. Som tur funkar alltid svart som är en klassiker!

I dagens outfit ser vi en grön tröja från H&M´s kollektion L.O.G.G. så den finns i butik upp till stl. XL, även i flera färger. Jag valde ett vinrött linne samt senapsgula jeans som finns Ellos, en fiskbensmönstrad gubbkeps för tjejer,  också hos H&M. En brun skinnväska i hobomodell från Reed Krakoff, snygga ankelboots från Bronx på rea hos Zalando, ett par ormskinnsmönstrade kors-örhängen från Gina Tricot. Jag är min vana trogen och tycker absolut att man kan välja ett matchande nagellack. 


Vad tycker Du om höstens mode? 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...