fredag 16 december 2011

Touched by an Angel

Touched by an Angel

Touched by an Angel by zhine featuring vintage leather bags

* Änglalik *

Kan man bära vitt på vintern? Ja, det går alldeles utmärkt. Dölj dig inte i svart bara för att du vill se mindre ut. Jag utmanande mig en vinter för flera år sen att bära vitt efter en lång period med enbart svarta och bruna kläder. Det kändes ovanligt i början och omgivningen reagerade på mina helvita outfits. Det svåra var att hitta vita kläder på vintern eftersom den förknippas så starkt med sommar. Nackdelen med vitt är att de blir lätt smutsiga vintertid men ett bra fläckborttagningsmedel råder oftast bot på det bekymret.

Zizzi-tunikan har ett virkat bröstparti vilket gör att du behöver en underklänning eller liknande så att bh´n inte syns. Tunikan finns hos Ellos på rea men linnet är tyvärr slutsålt. Leggingsen med spets kommer också därifrån och är en vårnyhet. Jag skulle vilja ha ett par vita skinnkängor liknande de från Balmain och en helvit handväska i skinn, här en Carven som du hittar hos Montaigne Market. Tipsa gärna om du vet var jag kan hitta billigare alternativ. Matcha med en lyxig sjal, stor cocktail ring och glitterlack.      

Balmain high heels
€950 - shopmrsh.com

Legging
ellos.se

Tunika
ellos.se
2 kommentarer:

  1. Hejsan igen och tack för svaret ang. tunikan.
    Nu har jag suttit och plöjt igenom din blogg och jag ÄLSKAR den! Gör det något om jag länkar till din blogg från min?
    Mvh Sandra

    SvaraRadera
  2. Hej Sandra! Tack för din fina respons och för att du vill länka från din blogg! Det går alldeles utmärkt. Ha en fin dag!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...