söndag 18 december 2011

Morning has broken


* I väntan på ljus *

Har du också fullt i garderoben och byrålådorna? 

Mitt nyårslöfte är att underhålla och byta ut, ett plagg i taget, istället för att köpa mer samt att bara köpa sådant som jag älskar och behöver. Ett utmanande löfte för någon som gillar kläder och att shoppa. Jag avvaktar till och med att beställa vårkläderna som jag har förälskat mig i bara för att tänka efter om de är något jag verkligen behöver. Och passar de in i min garderob och vad ska jag byta ut? Jag hittade nya leggings hos H&M för 99 kr som sitter bra, är tillräckligt långa och som ersätter ett annat par från Indiska.   


Nail Polish REVIEW: Isadora # 119 "Smashy Cerise" - Quick Dry
Ett glittrigt lack i en klar ceriserosa färg. Lacket är lättstruket och det torkade riktigt fort som namnet lovar. Det krävdes två normaltjocka lager för att bli heltäckande och det håller bra. Inga problem med att stryka på ett lager klarlack på nail arten heller. Ett prisvärt och hållbart lack i en poppig färg. 
Mitt betyg: 5/5

Lila sjal: Zizzi | Stickad tröja: Zizzi | Underklänning: Zizzi | Svarta leggings: H&M | Stövlar: Park West | Benvärmare: Cubus | Armband: H&M (makens) | Nail Art: KissHalsband: Ur & Penn
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...