söndag 4 december 2011

Steady as She Rose


* Nagellacket sätter färgen *


Jag blev inspirerad av OPI´s nagellack som passar många av mina antikrosa plagg när jag valde outfit. Färgen Steady as She Rose kommer från deras kollektion Pirates of The Caribbean och som för tillfället är det första och enda lacket jag har från dem. Här har jag en farfarströja och knälång kjol med enkla accessoarer.


Nail Polish REVIEW: OPI # NL P14 "Steady as She Rose" - Krämlack
Färgen är matt grå-rosa och kostar ca. 150 kr. Nagellacket är väldigt flytande och har en tendens att flöda över om man tar för mycket färg på penseln, så att måla ett tjockt lager som jag strävar efter är helt uteslutet. Det krävdes två lager lack för att täcka hyfsat. Det tog dessutom lång tid att torka och löstes upp när jag målade ett lager klarlack på nail arten. Det positiva är att det är riktigt hållbart när det väl har torkat och att färgen passar min garderob. Det blir mer intressant med nail art.
Mitt betyg: 3/5

Träarmband: Vero Moda | Vitt armband: Idar | Skinnstövlar: Park West | Farfarströja: Bon á Parte | Jeanskjol: Zizzi/Zj | Strumpbyxor: H&M | Sjal: Zizzi | Halsband: Egen designNail Art: Kiss | Guldringar: Privata
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...