söndag 11 december 2011

Christmas Market Shopping


* Julhandel *

Härligt med solsken i vintermörkret som kan få vilken skandinav som helst på strålande humör! Hela familjen besökte traditionsenligt den lokala julmarknaden och njöt till fullo av dagen som också resulterade i ett fåtal inköp. I år har vi beslutat att begränsa antalet julklappar och satsar på några få som kostar mer, enligt mottot "Less is more". Detsamma gäller kläder, att endast köpa plagg man verkligen älskar och trivs i. Här har jag en kombination av vitt och svart även på naglarna. Stora färgkontraster fungerar bättre om du har stora kontraster mellan hud-, hår- och ögonfärg. Jag t.ex. har mörkbrunt hår, ganska ljus hy och klarblå ögon. 


Nail Polish REVIEW: Depend # 031 - Krämlack
Nagellacket är helvitt och matt och kostar ca. 25 kr. Det är lättflytande och enkelt att måla med men det krävdes två riktigt tjocka lager för att bli heltäckande och torktiden var extremt lång. Jag lyckades skada det nymålade lacket på flera av naglarna när jag trodde att det redan hade torkat så jag fick måla på nytt flera gånger innan jag var helt nöjd. Ett budgetlack som fungerar bra om du har tålamod och se på när färgen torkar. Svarta prickar gjorde jag med Kiss Nail Art Paint.
Mitt betyg: 2/5Solglasögon: Okänt | Döskallering: Ur & Penn | Guldringar: Privata | Sjal & Topp: HM | Leggings: Zizzi | Skinnstövlar: Park WestJulstämningAdventstider

Skinnväska: Claudio Ferrici | Armband: HM (makens)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...