torsdag 13 september 2012

Old News is Also News


* Gamla nyheter *

Jag vet inte riktigt vad jag har hållit på med sista tiden men tycker att jag har haft fullt upp så bloggen har blivit åsidosatt ett tag. Sorry! Här är i alla fall bilder på en outfit jag hade på mig för snart två veckor sedan. Du som har följt mig vet att jag våndades över mina nya glasögon som jag inte riktigt trivdes med. Som kund hos Synsam har man möjlighet att byta (tur för velpottor som mig!) kostnadsfritt eller med tillägg för den extra kostnaden de tre första månaderna vilket jag gjorde i sista sekunden men är inte helt nöjd ändå. Det bottnar i en stor dos beslutsvånda à la Aftonbladet eller Expressen och en onödigt överdriven självkritik. Bågarna får duga ett tag för dom var rätt så kostsamma. 


Vad tycker du?
 

Jacka: Zizzi | Klänning & Leggings: H&M | Skinnväska: South | Strassarmband: Rock by Sweden | Silverarmband & svart halsband med kors: Ur & Penn | Svart armband: H&M (herravdelningen)
  
Kolla in mina nya stövlar! Jag har länge önskat mig ett par mormorskängor utan att hitta några. Dessa är som ett par granny-boots Mad Max-style!


Mel GibsonKommer du ihåg filmerna? 

Första Mad Max-filmen kom ut år 1979 där Mel Gibson spelar trafikpolis och rensar upp bland gängen så vägdammet ryker. Senare kom två uppföljare; The Road Warrior och Mad Max Beyond Thunderdome. Helt galna filmer med härligt tuffa outfits som jag har sett flera gånger. Snygg är han ju också eller var då!  

Stövlarna heter Trail (M.TR003-S1) i hög modell och kommer från mitt nya favoritskomärke, New Rock. 
Ett av mina favorithalsband med stort kors som kommer från Ur & Penn.
Nu så... är det här inlägget gjort.


Tack för att du läser!


1 kommentar:

  1. Snygga glasögon =), och jag gillar korset. Inget "kors-fan" eggentligen men detta var fint.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...