lördag 22 september 2012

I´m in Love!

I´m in Love!

I´m in Love! by zhine featuring lancôme

* Förälskad! *

Åhhh... hur är det möjligt att konstant förlora sitt hjärta till habegäret?  

Den här kappan med en riktigt stor huva är som en dröm hämtad ur sagornas värld och jag har suktat efter modellen förr och avstått men nu har Zizzi gjort den med raka ärmslut och i ett material som jag tror jag kommer trivas med. Jag köpte en egen rödluvan-kappa i svart vid mitt senaste besök i Zizzi-butiken i veckan när dom firade 10 år. Nu hoppas jag att den kommande vintern blir mild för kappan känns inte så varm. Den är feminin och smickrande för figuren. 


Rödluvan & VargenEtt par pepitarutiga skoletter från Iron Fist vid namn Fox Trot Bootie som finns hos Heppo väcker habegäret på nytt men nu får förnuftet råda och endast stanna vid åtrå detsamma gäller skinnväskan Eva som kommer från Lulu Guinness. Mascara och nagellack från Lancôme.


Tusen tack Annica för kommentaren!


Trevlig helg!

 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...