söndag 10 juni 2012

My First Fancy Frock


* Ett fancy byte * 

I går provade jag outfit inför bröllopet nästa helg och planerar att ha på mig den här fina svarta klänningen från Evans som är ett byte med en annan medlem i facebookgruppen Fancy Fatshionista. Jag packar även med reservklänningen från Indiska om svart inte är okej med brudparet men erkänner helhjärtat att jag hellre vill ha den här på mig. Hoppas att medlemmen jag har bytt med är/blir lika nöjd med Asos-klänningen som var för stor för mig. 


Klänning: Evans/Fancy fynd | Sjal: Gina Tricot | Skor: Iron Fist | Diadem: Lindex (barnavdelningen) | Fotlänk: Fancy fynd | Örhängen: Ur & Penn | Halsband: Glitter | Nagellack: Essie


Ps. I morgon ska jag och dottern tatuera oss! Nervigt...


3 kommentarer:

  1. Snyggt. Tycker det är klart passande till ett bröllop o hade det varit mitt så hade du gärna fått ha den =).

    SvaraRadera
  2. Jättenygg klänning, och väldigt trevlig blogg!
    Hoppas bröllopet gick bra, och att du fick ha den klänning du ville. =)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...