måndag 24 oktober 2011

Ready, Steady, Go!


Ja, nu finns ingen återvändo. Jag har funderat länge att jag "borde" blogga om mode eftersom det upptar mitt sinne och tid till stor del. Är stolt ägare till domänen zhine.se sen ett år tillbaka och har en nästan färdig hemsida liggande i datorn som pockar på min uppmärksamhet men som jag tystar ner med att drömma mig bort bland häftiga skor, festliga outfits och läckra handväskor istället. Utbudet är enormt och önskelistan bara växer! Nu är Bloggfröet satt och den får växa till sig vartefter och vi får se vad den utvecklas till. Tjingeling!


Keps: Zizzi | Scarf: Okänt | Kofta: Zizzi | T-shirt: Gina Tricot | Leggings: Indiska | Skinnstövlar: ParkWest


Vinterkappa: Zizzi/Zay | Torgvantar: Tradera | Handväska: The Monte/Second hand

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...